LCross Helmet Cam Vid 1.1.11

Vodpod videos no longer available.

Advertisements

Dade City Live Streaming Of Saturday Night Racing!

Posted by Dade City Motocross

Check out the live video streaming every Saturday night at Dade City, Florida – improving our stream every week. Live Moto and Quads! Check it out at www.tampalivesports.com
Monster Energy Sponsorship Cup on September 4
Quads – ATV on September 11

http://www.tampalivesports.com

Steel City Race Links

TV COVERAGE: (please check your local TV listings)
Saturday on SPEED 250’s – 5pm PT or 8pm ET
Saturday on SPEED 450’s – 6pm PT or 9pm ET

MX TV Schedule

DMXS Chat room (click the chat link on the left menu)

Butler Brothers Blog

RacerX Updates on Twitter

Saturday practice 5:35am PT or 8:35am ET.
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring 114
Live Timing & Scoring 115
Live Timing & Scoring 116
Live Timing & Scoring
iPhone Live Timing & Scoring
iPhone Live Timing & Scoring

Steel City Results Page
MX Series Results Page
Archive Results Page

Live Video and Audio should start around 12:30pm ET.
Live Webcast Page
Alli Sports Homepage

Track Map:

SATURDAY, SEPTEMBER 4
7:00am – 2:00pm Will Call
8:00am Mandatory Riders Meeting
8:15am Chapel Service
8:30am – 8:45am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
8:50am – 9:05am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:10am – 9:25am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:30am – 9:45am 250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:45am – 10:05am Track Maintenance
10:05am – 10:20am Women’s Class Practice – 15 minutes – 5 Free/10 Timed
10:25am – 10:40am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) – Timed
10:45am – 11:00am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:05am – 11:20am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:25am – 11:40pm 250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:45pm – 12:00pm Women’s Class Practice – 15 minutes – 15 Timed
12:00pm – 12:15pm CR150 Practice
Intermission
12:30pm – 12:50pm OPENING CEREMONIES
12:50pm – 1:00pm 450 Class Site Lap
1:00pm – 1:35pm 450 Class Moto #1
1:35pm – 1:50pm Podium Interviews
1:50pm – 2:00pm 250 Class Site Lap
2:00pm – 2:35pm 250 Class Moto #1
2:35pm – 2:50pm Podium Interviews
2:50pm – 3:00pm Women’s Class Site Lap
3:00pm – 3:15pm Women’s Class Moto #1
3:20pm – 3:35pm CR150 Race
3:35pm – 3:55pm Intermission
3:55pm – 4:05pm 450 Class Site Lap
4:09pm – 4:44pm 450 Class Moto #2 – Same day air on SPEEDTV
4:44pm – 4:57pm 450 Winners Circle
4:57pm – 5:07pm 250 Class Site Lap
5:09pm – 5:44pm 250 Class Moto #2
5:44pm – 6:00pm 250 Winners Circle
6:00pm – 6:10pm Women’s Class Site Lap
6:10pm – 6:25pm Women’s Class Moto #2
6:25pm – 6:35pm Womens Winners Circle
6:35pm – 7:05pm Press Conference

JAMES IN FOR RED BULL METALLICROSS!

As if his debut in the 2010 AMA Pro Motocross series isn’t huge enough for one week, the Red Bull crew just announced James’ involvement in yet another groundbreaking Red Bull extravaganza! Metal + Motocross + Mayhem = Red Bull Metallicross, and this exciting new event will make its debut in the Golden State on October 23rd at Pala Raceway.

With five of the best motocross athletes in the world, including your very own JS7, creating a one-off motocross track with the gnarliest mix of obstacles ever assembled, Metallicross is sure to be an instant revelation! Mixed with live, head-banging metal music as a soundtrack, the course will debut dirt-to-concrete whoops, a creek crossing, explosions, a two-story drop into the first turn, and much, much more!

With an already creative mind on a motorcycle, James immediately jumped at the opportunity to be part of the building process, as he’ll accompany fellow two-wheel stars Travis Pastrana, Ronnie Renner, David Knight, and Geoff Aaron in designing the track.

“I have always had some pretty crazy thoughts about obstacles and elements to a track. Now with this special event it gives me the blank canvas I need to put these crazy elements together,” James commented.

Anyone who thinks they can tackle a James Stewart-inspired track will have two chances to make the show, starting with a qualifier on September 25th at E-Street MX (Riverfront Track) in Sacramento, California, and on October 2nd at Pala Raceway.

“You can look forward to some wild stuff that will take each athlete’s absolute best to navigate and survive.”

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION

Millville MX National Race Links

TV COVERAGE: (check your local TV listings)
Sunday on SPEED – 1pm PT or 4pm ET 250’s
Sunday on SPEED – 2pm PT or 5pm ET 450’s

MX TV Schedule

DMXS Chat room (click the chat link on the left menu)

Butler Brothers Blog

RacerX Updates on Twitter

Saturday practice 6:35am PT or 9:35am ET.
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring 114
Live Timing & Scoring 115
Live Timing & Scoring 116
Live Timing & Scoring

Millville Results Page
MX Series Results Page
Archive Results Page

Live Video and Audio should start around 12:30pm CT.
Live Webcast Page
Alli Sports Homepage

Track Map:

SATURDAY, JULY 17
7:00am – 2:00pm Will Call
8:00am Mandatory Riders Meeting
8:15am Chapel Service
8:30am – 8:45am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
8:50am – 9:05am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:10am – 9:25am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:30am – 9:45am 250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:45am – 10:05am Track Maintenance
10:05am – 10:20am Women’s Class Practice – 15 minutes – 5 Free/10 Timed
10:25am – 10:40am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) – Timed
10:45am – 11:00am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:05am – 11:20am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:25am – 11:40pm 250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:45pm – 12:00pm Women’s Class Practice – 15 minutes – 15 Timed
Intermission
12:30pm – 12:50pm OPENING CEREMONIES
12:50pm – 1:00pm 450 Class Site Lap
1:00pm – 1:35pm 450 Class Moto #1
1:35pm – 1:50pm Podium Interviews
1:50pm – 2:00pm 250 Class Site Lap
2:00pm – 2:35pm 250 Class Moto #1
2:35pm – 2:50pm Podium Interviews
2:50pm – 3:00pm Women’s Class Site Lap
3:00pm – 3:15pm Women’s Class Moto #1
3:15pm – 3:55pm Intermission
3:55pm – 4:05pm 450 Class Site Lap
4:05pm – 4:40pm 450 Class Moto #2 – Same day air on SPEEDTV
4:40pm – 4:55pm 450 Winners Circle
4:55pm – 5:05pm 250 Class Site Lap
5:05pm – 5:40pm 250 Class Moto #2
5:40pm – 5:55pm 250 Winners Circle
5:55pm – 6:00pm Women’s Class Site Lap
6:00pm – 6:15pm Women’s Class Moto #2
6:15pm – 6:30pm Womens Winners Circle
6:30pm – 7:00pm Press Conference

Very OLD 2004 Video From DZP

This video was filmed and edited in 2004 by DZP.  Long time ago, and learned a lot since then…  hahaha  REWIND !!

Thunder Valley Race Links

TV COVERAGE:
Saturday on SPEED – 8pm PT or 11pm ET 450’s
Sunday on SPEED – 9am PT or 12pm ET 250’s

MX TV Schedule

DMXS Chat room (click the chat link on the left menu)

Butler Brothers Blog

RacerX Updates on Twitter

Saturday practice 7:35am PT or 10:35am ET.
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring 114
Live Timing & Scoring 115
Live Timing & Scoring 116
Live Timing & Scoring

Thunder Valley Results Page
MX Series Results Page
Archive Results Page

Live Video and Audio should start around 12:30pm MT.
Live Webcast Page
Alli Sports Homepage

Track Map:

SATURDAY, JUNE 26
7:00am – 2:00pm Will Call
8:00am Mandatory Riders Meeting
8:15am Chapel Service
8:30am – 8:45am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
8:50am – 9:05am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:10am – 9:25am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:30am – 9:45am 250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) 5 Free/10 Timed
9:45am – 10:05am Track Maintenance
10:05am – 10:20am Women’s Class Practice – 15 minutes – 5 Free/10 Timed
10:25am – 10:40am 450 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) – Timed
10:45am – 11:00am 450 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:05am – 11:20am 250 Class Practice Grp A – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:25am – 11:40pm 250 Class Practice Grp B – 15 minutes (40 Riders) – Timed
11:45pm – 12:00pm Women’s Class Practice – 15 minutes – 15 Timed
Intermission
12:30pm – 12:50pm OPENING CEREMONIES
12:50pm – 1:00pm 450 Class Site Lap
1:00pm – 1:35pm 450 Class Moto #1
1:35pm – 1:50pm Podium Interviews
1:50pm – 1:200pm 250 Class Site Lap
2:00pm – 2:35pm 250 Class Moto #1
2:35pm – 2:45pm Podium Interviews
2:45pm – 2:50pm Women’s Class Site Lap
2:50pm – 3:05pm Women’s Class Moto #1
3:05pm – 3:25pm Intermission
3:25pm – 3:35pm 450 Class Site Lap
3:35pm – 4:10pm 450 Class Moto #2 – Same day air on SPEEDTV
4:10pm – 4:25pm 450 Winners Circle
4:25pm – 4:35pm 250 Class Site Lap
4:35pm – 5:05pm 250 Class Moto #2
5:05pm – 5:20pm 250 Winners Circle
5:20pm – 5:30pm Women’s Class Site Lap
5:30pm – 5:45pm Women’s Class Moto #2
5:45pm – 6:00pm Womens Winners Circle
6:00pm – 6:30pm Press Conference

%d bloggers like this: