Washougal MX National Race Links


(LIVE) TV COVERAGE: (please check your local TV listings)
Saturday on SPEED – 4pm PT or 7pm ET 450’s
Saturday on SPEED – 5pm PT or 8pm ET 250’s

MX TV Schedule

DMXS Chat room (click the chat link on the left menu)

Butler Brothers Blog

RacerX Updates on Twitter

Saturday practice 8:35am PT or 11:35am ET.
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring 114
Live Timing & Scoring 115
Live Timing & Scoring 116
Live Timing & Scoring

Washougal Results Page
MX Series Results Page
Archive Results Page

Live Video and Audio should start around 12:30pm PT.
Live Webcast Page
Alli Sports Homepage

Track Map:

Saturday, July 24th
7:00 AM – 2:00 PM Will Call
8:00 AM Mandatory Riders Meeting
8:15 AM Chapel Service
8:30 – 8:45 AM 450 Class Practice GRP B – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
8:50 – 9:05 AM 450 Class Practice GRP A – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
9:10 – 9:25 AM 250 Class Practice GRP A – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
9:30 – 9:45 AM 250 Class Practice GRP B – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
9:45 – 10:05 AM Track Maintenance
10:05 – 10:20 AM 450 Class Practice GRP B – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
10:25 – 10:20 AM 450 Class Practice GRP A – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
10:45 – 11:00 AM 250 Class Practice GRP A – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
11:05 – 11:20 AM 250 Class Practice GRP B – 15 minutes (40 riders) 5 Free/10 Timed
11:20 – 11:50 AM Track Maintenance
11:50 AM – 12:10 PM 2 Stroke Practice
12:10 – 12:30 PM Intermission

12:30 – 12:50 PM OPENING CEREMONIES
12:50 – 1:00 PM 450 Class Site Lap
1:00 – 1:35 PM 450 Class Moto #1
1:35 – 1:50 PM Podium Interviews
1:50 – 2:00 PM 250 Class Site Lap
2:00 – 2:35 PM 250 Class Moto #1
2:35 – 2:50 PM Podium Interviews
2:50 – 3:10 PM 2 Stroke Race
3:10 – 3:50 PM Intermission
3:50 – 4:00 PM 450 Class Site Lap
4:12 – 4:47 PM 450 Class Moto #2 – Live on SPEEDTV
4:47 – 5:00 PM 450 Winners Circle
5:00 – 5:10 PM 250 Class Site Lap
5:10 – 5:45 PM 250 Class Moto #2
5:45 – 6:00 PM 250 Winners Circle
6:00 – 6:30 PM Press Conference

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: