Phoenix SX Race Day Links


(practice should start at 12:30pm PST)
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring
Live Timing & Scoring

Results & Points Page
Track map:  (right click and “view image” to see larger view…

Saturday Schedule
8:00 am Paddock Opens
9:00 am – 11:30 am Technical Inspection / Sound Testing
9:00 am – 12:00 pm Rider / Mechanic / Bonus Awards Participant Registration
11:15 am – 11:45 am Rider Track Walk
11:45 am – 12:00 pm Mandatory Riders Meeting
12:00 pm – 12:15 pm Chapel Service
12:30 pm – 12:50 pm Supercross Lites Group B Timed Qualifying (5 min free)
12:55 pm – 1:15 pm Supercross Lites Group C Timed Qualifying (5 min free)
1:20 pm – 1:40 pm Supercross Lites Group A Timed Qualifying (5 min. free)
1:45 pm – 2:05 pm Supercross Group A Timed Qualifying (5 min free)
2:10 pm – 2:30 pm Supercross Group B Timed Qualifying (5 min free)
2:35 pm – 2:55 pm Supercross Group C Timed Qualifying (5 min free)
3:00 pm – 3:20 pm Track Maintenance
3:20 pm – 3:35 pm Supercross Lites Group C Timed Qualifying
3:40 pm – 3:55 pm Supercross Lites Group B Timed Qualifying
4:00 pm – 4:15 pm Supercross Lites Group A Timed Qualifying
4:20 pm – 4:35 pm Supercross Group A Timed Qualifying
4:40 pm – 4:55 pm Supercross Group C Timed Qualifying
5:00 pm – 5:15 pm Supercross Group B Timed Qualifying
5:20 pm – 6:45 pm Track Maintenance

In each class, the 40 fastest riders from Timed Qualifying will advance to the evening program (the Fast 40). In the Supercross Class only, a rider who is currently in the Top 10 in points that fails to make the Fast 40 will be placed as 21st gate pick in the first heat race.

Evening Program
7:00 pm – 7:30 pm Opening Ceremonies
7:30 pm – 7:40 pm Supercross Lites Heat #1 – 6 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
7:40 pm – 7:50 pm Supercross Lites Heat #2 – 6 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
7:50 pm – 8:00 pm Supercross Heat #1 – 8 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
8:00 pm – 8:10 pm Supercross Heat #2 – 8 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
8:10 pm – 8:20 pm Supercross Lites Last Chance Qualifier – 4 Laps, 22 Riders (1-2 to Main)
8:20 pm – 8:30 pm Supercross Last Chance Qualifier – 6 Laps, 22 Riders (1-2 to Main)
8:30 pm – 8:40 pm Intermission / Track Maintenance
8:40 pm – 8:55 pm Freestyle Motocross Exhibition
8:55 pm – 9:00 pm Supercross Lites Parade Lap
9:00 pm – 9:20 pm Supercross Lites Main Event – 15 Laps, 20 Riders
9:20 pm – 9:25 pm Supercross Lites Victory Circle
9:25 pm – 9:30 pm Supercross Parade Lap
9:30 pm – 9:50 pm Supercross Main Event – 20 Laps, 20 Riders
9:50 pm – 9:55 pm Supercross Victory Circle

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: